Individuell handledning

Vill du få en genomlysning av hur du kan arbeta med Power BI i din organisation? Har du egenutvecklade lösningar som du vill ha hjälp att utvärdera, förbättra och vidareutveckla? Kanske har du inte tid eller möjlighet att gå en generell utbildning i Power BI eller DAX. Då kan en behovsbaserad individuell handledning med en av våra kursledare vara rätt val för dig.

Med en individanpassad handledning får du skräddarsydd tid tillsammans med en av våra experter, helt anpassad efter dina behov och önskemål. Våra handledare är både utbildare och konsulter. Därmed får du en unik kombination av experthjälp och utbildning i ett.

Kostnadsfri behovsanalys

Inför handledningen erbjuder vi en kostnadsfri genomgång där vi tittar på hur just ditt behov ser ut, vad du vill ha ut av din handledning och vilka förkunskaper du har. Kanske har du insett behovet av kompetensutveckling då du skapat datamodeller och rapporter på egen hand. I sådana lägen kan vi ta avstamp där, och kan erbjuda en lösning och utbildning i ett.

Genomförande

Tillsammans med utbildaren planerar ni genomförandet och upplägget, om utbildningen ska delas upp på flera tillfällen och om eventuella övningsuppgifter mellan tillfällena. Handledningen kan hållas på plats hos dig eller på distans, alternativt i någon av våra lokaler Stockholm eller Göteborg.

Förkunskaper Kursen anpassas helt och hållet efter dina förutsättningar
Kurslängd Valfri
Kurslokal På plats hos dig, på distans eller i någon av våra kurslokaler i Stockholm eller GöteborgHar du frågor om utbildningen? Kontakta oss på info@bixl.se eller 031-340 44 00 så hjälper vi dig.

Kontakta oss idag!

pen