Företagsanpassad utbildning

BI-kurs anpassad efter ditt företags behov

Med en företagsanpassad utbildning får ni en skräddarsydd kurs anpassad efter era behov och önskemål. Tid, plats och upplägg bestämmer ni!

Vi utgår från era kunskaper i Power BI idag

Inför utbildningen erbjuder vi en kostnadsfri kompetensinventering där vi tittar på varje kursdeltagares förkunskaper och rekommenderar ett lämpligt kursinnehåll som passar för gruppen. Kanske passar en mix av våra olika utbildningar bäst för er? På en företagsanpassad kurs får era behov styra.

Utbildningen hålls på plats hos er, oavsett var i Sverige ni befinner er. Vill ni hellre komma till oss så är ni varmt välkomna till någon av våra fina kurslokaler i Göteborg eller Stockholm.

Förkunskaper Kursen anpassas efter era förutsättningar
Kurslängd Valfri
Kurslokaler På plats hos er eller i någon av våra kurslokaler i Stockholm eller Göteborg

Pris:

Priset på våra företagsanpassade utbildningar är ett fast pris per utbildningsdag, oavsett antal kursdeltagare.

Kontakta oss för offert


Skräddarsytt kursinnehåll

Vi hjälper er att sätta ihop ett kursinnehåll som passar er verksamhet och deltagarnas förkunskaper.

Välj fritt bland vårt utbud av öppna utbildningar och komplettera med övningar i egna filer.

Kostnadsfri analys av förkunskaper

Genom att låta kursdeltagarna genomföra en självskattning kan vi kartlägga förkunskaperna och sätta ihop ett kursinnehåll som passar för er.

Genomförande

Vi genomför utbildningen på det sätt som passar bäst för era behov. Det kan t.ex. vara en lärarledd utbildning med färdiga övningsuppgifter eller en friare workshop med utgångspunkt i era befintliga filer och rapporter, koppling mot era egna datakällor etc.

Hos er eller hos oss?

Vi kommer gärna och håller utbildning på plats hos er. Vill ni hellre vara hos oss så är ni hjärtligt välkomna till våra fina kurslokaler i Göteborg eller Stockholm.

Flera deltagare – ett pris

Priset för våra företagsanpassade utbildningar är alltid detsamma, oavsett antal deltagare. Ni väljer själva hur många personer som ni vill skall vara med på kursen. För att få ut största möjliga värde av er investering och avsatta tid rekommenderar vi upp till 10 deltagare per kurstillfälle.


Har du frågor om utbildningen? Kontakta oss på info@bixl.se eller 031-340 44 00 så hjälper vi dig.

Kontakta oss idag!

pen