Om oss

Vilka är vi på Bixl?

På Bixl jobbar ett sammansvetsat team BI-konsulter med spetskompetens inom Microsoft Power BI, Azure och SQL. Utöver BI har vi djup kunskap och erfarenhet av allt från Excel till systemarkitektur och utveckling i och utanför molnet. Vi kan mycket nära, nästan familjärt, samarbeta på ett flexibelt sätt för bästa lösning och i nära kontakt med kunden.

Bixl växte fram som en naturlig del av Excelspecialisten. I och med födelsen av Power BI och resan mot att integrera med Office 365 och Azure kändes det som ett naturligt steg att göra en tydlig paketering av vårt erbjudande inom Business Intelligence.

Vi känner varandra och våra respektive kompetenser mycket väl. Vi har en anda av att hjälpa till för kundens bästa och att dela med oss av våra erfarenheter och hjälpa varandra att växa. Kort sagt – vi har mycket trevligt på jobbet!

Jobba på Bixl

Utvecklingen inom Business Intelligence går framåt med stora steg med spännande ny teknik och stort sug från marknaden. Tycker du om att jobba i en platt, dynamisk organisation med nära till beslut och inflytande och med sammansvetsat gäng från olika discipliner? Har du dessutom erfarenhet av Microsofts BI-lösningar såsom Power BI, PowerPivot, SQL Server och Azure? 

Vi vill gärna ha kontakt med dig som skulle vilja arbeta hos oss eller är intresserad av praktik.

Vi ser gärna att du:

  • har erfarenhet av Power BI, SQL Server, Azure
  • har erfarenhet av BI-verktygen i Excel
  • gillar att arbeta själv eller med andra i projekt
  • är nyfiken på kundens verksamhet och behov

Om du dessutom tycker om att hålla utbildningar och/eller vill hjälpa till att utveckla verksamheten är det mycket uppskattat.

Ta kontakt via kontakt-formuläret eller skicka ett mail till info@bixl.se med en beskrivning av dig själv och CV. Du är förstås välkommen att ringa också om du har några frågor.

Kontakta oss idag!

pen